top of page

FCA Heritage Certificatie

🏆 Exclusieve Samenwerking van Epoca Ricambi met FCA Heritage 🏆

Interclassics Brussel ~ November 2023
 

Het team van Epoca Ricambi kondigt met trots zijn exclusieve samenwerking aan met FCA Heritage, onderdeel van Stellantis. Door deze samenwerking wordt Epoca Ricambi de eerste Europese werkplaats die gemachtigd is om klassieke Lancia's te certificeren,waarbij wordt voldaan aan de normen van FCA Heritage.
 

Opgericht in de jaren '80, heeft de toewijding van Epoca Ricambi aan het merk Lancia zich geuit in de restauratie van diverse Lancia's, die werden bekroond met de hoogste eer van FCA Heritage. Dit is een erkenning van onze status als gerenommeerde specialisten in het restaureren van klassieke Lancia's. Deze samenwerking sluit aan bij de missie van FCA Heritage om hun Italiaanse rijdend erfgoed te bewaren, waarbij uitzonderlijke diensten worden aangeboden aan liefhebbers van klassieke auto's.
 

De samenwerking tussen Epoca Ricambi en FCA Heritage omvat het certificeren van restauratieprojecten, waarbij de hoogste kwaliteit wordt gewaarborgd. Epoca Ricambi, dat voortbouwt op Lancia's traditie van klasse en innovatie sinds 1906, streeft ernaar dit erfgoed voort te zetten.
 

Epoca Ricambi nodigt liefhebbers en eigenaren van klassieke Lancia's uit om contact op te nemen voor meer informatie en om deel te nemen aan dit unieke proces, waarbij professionaliteit en passie centraal staan. Zo bewaren we de geschiedenis en de allure van klassieke Lancia's, ook voor toekomstige generaties. Neem vandaag nog contact met ons op om te genieten van deze bijzondere service.

📂 Download de volledige tekst als PDF.

bottom of page